Wie zijn jullie Zorgo's ?

12 November 2016

Wie zijn jullie Zorgo's ?

Tijd voor een positieve actie... Je kent vast iemand waar je kan op rekenen of iemand die zorgt voor een ander? De Zorgo's! 

De Zorgo's zijn de zorg-superhelden van onze maatschappij. Het zijn de mensen die voor en achter de schermen zorg dragen voor anderen en voor elkaar. Ze dragen zorg voor ouderen, kinderen, kennissen, vrienden, patiënten. We hebben het over familie, vrienden, je buren, mantelzorgers, verpleegkundigen, leraars,... Jammer genoeg krijgen deze mensen van de huidige regeringen niet altijd de steun die ze nodig hebben of die ze verdienen. Groen wil hier graag de aandacht op vestigen en mee vorm geven aan een zorgzame samenleving.

Op zaterdag 19 november willen we gratis Zorgo-postkaartjes uitdelen. Op deze kaartjes kunnen mensen een berichtje schrijven en hun persoonlijke Zorgo's bedanken of kunnen Zorgo's laten weten, aan de mensen die zij verzorgen, dat ze er steeds voor hen zullen zijn.

Jullie zijn dan ook van harte welkom op zaterdag 19 november van 10 u tot 12 u aan de bibliotheek van Sint-Gillis-Waas om mee te helpen uitdelen of om kaartjes op te halen en deze te verspreiden in jullie eigen omgeving of om op te sturen aan jullie Zorgo's.
Tot dan !