Groen trekt in 2018 uw progressieve lijst !

25 Januari 2018

Groen trekt in 2018 uw progressieve lijst !

Groen en sp.a zullen in Sint-Gillis-Waas ook in 2018 met een gemeenschappelijke lijst naar de kiezer stappen. Groen zal de lijst trekken. 

 Een gemeenschappelijke lijst is de logische keuze. Als kiezer kan u kiezen voor 1  progressief alternatief i.p.v. 2. Wie twijfelt tussen Groen en rood hoeft zich het hoofd niet te breken. We komen met een sterke lijst met sterke kandidaten. Net zoals bij de vorige verkiezingen zal het ook duidelijk zijn wie voor Groen, sp.a of als onafhankelijke opkomt. Een stem op uitsluitend Groene kandidaten blijft mogelijk. Beide partijen hebben een eigen maatschappijvisie, maar de vele raakvlakken tussen de afdelingen in Sint-Gillis-Waas bieden ons de kans om u als kiezer een sterk progressief gemeenschappelijk programma voor te stellen. Rond belangrijke dossiers zoals mobiliteit, duurzaamheid, het klimaatactieplan, het sociaal beleid, ? staan de neuzen in dezelfde richting. Wij staan klaar om deel te nemen aan het beleid: een gezamelijke fractie maakt onze onderhandelingspositie sterker. Zo kunnen we u nog beter vertegenwoordigen.

Herwin De Kind: "We doen aan politiek om mee het beleid in onze gemeente vorm te kunnen geven. Daarom willen we deelnemen aan het bestuur. Een gemeenschappelijke lijst vergroot onze kansen en onze progressieve impact op het beleid."

Met uw steun op naar 2018! Met Katja Daman (sp.a), Herwin De Kind en Tom Ruts (beiden Groen) koppelen we nu al positiviteit en sterke oppositie aan ervaring en dossierkennis.  In 2018 willen we met uw steun nog een sterkere fractie vormen. En zo willen we een antwoord bieden op de vele uitdagingen in onze gemeente: veilig (fiets)verkeer, cultuur, sport en recreatie, waterproblematiek, duurzame energie, natuur en landschap, sterk sociaal weefsel met kansen voor iedereen.