Tamara Nachtegael

Plaats 11 (Verkiezingen 14/10/'18)

Ik ben Tamara Nachtegael, mama van Arne en Brent, plusmama van Kim en Jari.  

Ik ben geboren en getogen in Sint-Gillis-Waas en woon, na een omzwerving van enkele jaartjes in Meerdonk, nu terug in de Aststraat.

Ik werk aan de Universiteit Gent en ben daar al 22 jaar verantwoordelijk voor de studentenadministratie van de faculteit Farmaceutische Wetenschappen.

Onderwijs is de kern van onze samenleving, alles begint bij onze jeugd. Dat ervaar ik dagelijks in zowel mijn werk als vrije tijd.  
Ik maak me echter zorgen over de ontwikkeling van onze samenleving en de toekomst die onze kinderen tegemoet gaan.
Niet in het minst omwille van het milieuaspect maar zeker ook omwille van de tijdsgeest die steeds harder en veeleisender wordt.
Mensen worden bewust tegen elkaar opgezet, verdeel en heers is de nieuwe tactiek. Ons sociaal stelsel wordt stelselmatig afgebroken en de kloof tussen rijk en arm wordt steeds groter. Dat kan en moet echt anders!

Groen investeert in mensen en staat voor positieve alternatieven. Ik geloof sterk in het groene lange termijn denken.
Op gemeentelijk vlak wil ik hiervoor mijn steentje bijdragen door ons groene team zoveel mogelijk te ondersteunen met mijn ervaring en organisatorisch talent.

Als vrijwilliger zette ik me onder andere in voor het oudercomité van het Kompas en de Sterappel en het bestuur van Korfbalclub Sint-Gillis-Waas. Momenteel ben ik mijn zonen gevolgd naar Korfbalclub Voorwaarts en steek ik ook daar de handen uit de mouwen. Kortom ik ben een bezige bij en geef me bij elk engagement voor de volle 100%.

Ik hoop dat ik met mijn engagement voor Groen ook voor onze gemeente iets kan betekenen en wil graag samen met u de uitdagingen van de toekomst aangaan.